Altijd de laagste prijs voor de beste kwaliteit!

Tegelhandel Werkendam

Zullen we even bellen?

  Hoogste kwaliteit, laagste prijs!

  Bezoek onze showroom!

  Bezoek onze tegelhandel Werkendam

  Wilt u graag een nieuwe vloer in uw woonkamer of zoekt u wandtegels voor uw keuken of badkamer? Bent u op zoek naar een tegelhandel Werkendam? Voor welke ruimte u ook een tegel nodig heeft, bij Tegelhuys Altena vindt u altijd de perfecte tegel voor uw project. Wij zijn een tegelhandel Werkendam met de grootste tegelcollectie uit de regio. In onze showroom van meer dan 200 m2 oppervlakte bent u hartelijk welkom om in alle rust uw keuze te maken. Wij bieden tegels voor vloeren en wanden aan in alle soorten, maten en stijlen. Van marmerlook tot metalllook, van natuursteenlook tot houtlook en nog veel meer. Wij hebben altijd de nieuwste trends in onze collectie! Vindt u het lastig om een keuze te maken? U krijgt van onze ervaren vakman persoonlijk advies op maat. Met onze kennis van de specifieke eigenschappen van alle tegelsoorten en met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u deskundig adviseren; wij weten waar wij over praten. Onze ruime collectie bestaat uit vloertegels, wandtegels, badkamertegels, woonkamertegels, keukentegels en WC/toilettegels. Tegelhandel Werkendam onderscheidt zich door vakmanschap, duidelijkheid en scherpe prijzen. Al onze tegels zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor vloerverwarming.

  De goedkoopste tegelhandel Werkendam!

  U bent nergens zo goedkoop uit als bij Tegelhandel Werkendam! Tegelhuys Altena importeert rechtstreeks uit het buitenland en verkoopt tegen groothandelsprijzen. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste! Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs! U weet altijd precies waar u aan toe bent met een duidelijke all-in inclusief prijs met een gratis legservice. Als u bij ons uw tegels koopt dan hoeft u niet apart op zoek naar iemand die de wandtegels kan zetten of de vloertegels kan leggen. U kunt alles aan de vakman overlaten. U vindt bij Tegelhuys Altena meesterlijk vakmanschap dat gebaseerd is op jarenlange ervaring.

  De tegelhandel Werkendam met een totaaloplossing!

  Eigenlijk hoeft u alleen maar de juiste tegel voor uw project uit te zoeken en wij regelen de rest. U wordt door ons compleet ontzorgd. Er gelden geen lange wachttijden want vrijwel alle tegels zijn uit voorraad leverbaar. Maak gebruik van onze diensten voor een optimaal resultaat en maximaal gemak. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom waar de koffie met iets lekkers erbij klaar staat. Geef uw badkamer, keuken, toilet of vloer een metamorfose met de prachtige tegels van topkwaliteit van Tegelhuys Altena. Wij gaan graag aan de slag om uw droom vakkundig te realiseren!

  Kom langs in het huis van tegels!

  Werkgebied

  Ons werkgebied bestaat uit de kernen:
  Altena: Almkerk, Andel, Babylonienbroek, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Meeuwen, Nieuwendijk, Oudendijk, Rijswijk (nb), Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg & Woudrichem.
  Regio Gorinchem: Giessenburg, Meerkerk, Noordeloos, Arkel, Leerdam, Meteren, Asperen, Geldermalsen en Tiel.
  Waalwijk: Sprang-Capelle, Waalwijk, Kaatsheuvel, Waspik, Waspik-Boven
  Heusden: Doeveren, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Nieuwkuijk, Oudheusden en Vlijmen
  Raamsdonksveer: Geertruidenberg, Drimmelen, Made en Oosterhout
  Zaltbommel: Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert (Noord en Zuid), Nieuwaal, Poederoijen en Zuilichem
  Maasdriel: Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind

  Openingstijden

  Dinsdag en woensdag: op afspraak
  Vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
  Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
  Donderdag, zondag en maandag gesloten

  Contact ons

  Tegelhuys Altena © 2023. Alle rechten voorbehouden.

  Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.