Altijd de laagste prijs voor de beste kwaliteit!

Tegelhandel Gorinchem

Zullen we even bellen?

  Hoogste kwaliteit, laagste prijs!

  Bezoek onze showroom!

  Bezoek onze tegelhandel Gorinchem

  Bent u op zoek naar mooie tegels voor wand of vloer? Bij tegelhandel Gorinchem – Tegelhuys Altena treft u de grootste collectie tegels aan uit de regio. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment tegels in alle maten, soorten en stijlen. Met de fraaie tegels van hoge kwaliteit van tegelhandel Gorinchem krijgt elke ruimte een prachtige uitstraling. In onze showroom in Werkendam vindt u meer dan 200 m2 oppervlakte de meest uiteenlopende tegels. U treft altijd de nieuwste trends in onze collectie aan. Houdt u van een warme uitstraling? Dan is een houtlook tegel precies wat u zoekt, het is het perfecte alternatief voor parket. Ook leverbaar zijn de trendy tegels met betonlook of metalliclook. Natuurlijk hebben wij ook tijdloze, klassieke tegels en de bekendere marmerlook en natuursteenlook tegels in ons assortiment. Ook visgraat tegels, romaans verband tegels, patchwork tegels, moderne tegels en hoogglans tegels behoren tot onze collectie. Als u een bezoek brengt aan onze showroom dan krijgt u van onze ervaren vakman persoonlijk advies op maat. Wij weten alle specifieke eigenschappen van de verschillende tegels en kunnen u professioneel adviseren welke tegel voor uw tegelproject het meest geschikt is. U bent welkom in ons huis van tegels!

  De goedkoopste tegelhandel Gorinchem!

  Tegelhandel Gorinchem onderscheidt zich door vakmanschap, duidelijkheid en scherpe prijzen. U koopt uw tegels gegarandeerd nergens goedkoper! Wij importeren onze tegels rechtstreeks uit het buitenland en verkopen deze tegen groothandelsprijzen aan particulieren en daar profiteert u van. Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. U weet bij Tegelhuys Altena precies waar u aan toe bent want wij houden van duidelijkheid. Vooraf krijgt u van ons een all-in inclusief prijs. Dat betekent de kale tegelprijs plus het aanbrengen van de vloer door een ervaren vakman. Als u bij tegelhandel Gorinchem uw tegels koopt dan bieden wij een gratis legservice. U kunt zich de moeite en kosten besparen van een aparte tegelzetter. Maak gebruik van onze diensten voor een optimaal resultaat en maximaal gemak.

  De tegelhandel Gorinchem met een totaaloplossing!

  Vrijwel al onze tegels zijn direct uit voorraad leverbaar zodat er geen lange wachttijden zijn. Als u onze ervaren vakman de vloer laat leggen of op de wand laat zetten dan vindt de uitvoering plaats in onderling overleg. Tegelhuys Altena biedt een totaaloplossing. U hoeft enkel de juiste tegel uit te zoeken en wij zorgen voor de rest. Kom langs in het huis van tegels voor de perfecte tegel. Wij ontvangen u graag met koffie met wat lekkers erbij!

  Kom langs in het huis van tegels!

  Werkgebied

  Ons werkgebied bestaat uit de kernen:
  Altena: Almkerk, Andel, Babylonienbroek, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Meeuwen, Nieuwendijk, Oudendijk, Rijswijk (nb), Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg & Woudrichem.
  Regio Gorinchem: Giessenburg, Meerkerk, Noordeloos, Arkel, Leerdam, Meteren, Asperen, Geldermalsen en Tiel.
  Waalwijk: Sprang-Capelle, Waalwijk, Kaatsheuvel, Waspik, Waspik-Boven
  Heusden: Doeveren, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Nieuwkuijk, Oudheusden en Vlijmen
  Raamsdonksveer: Geertruidenberg, Drimmelen, Made en Oosterhout
  Zaltbommel: Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert (Noord en Zuid), Nieuwaal, Poederoijen en Zuilichem
  Maasdriel: Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind

  Openingstijden

  Dinsdag en woensdag: op afspraak
  Vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
  Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
  Donderdag, zondag en maandag gesloten

  Contact ons

  Tegelhuys Altena © 2023. Alle rechten voorbehouden.

  Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.