Altijd de laagste prijs voor de beste kwaliteit!

Over ons

Ons verhaal

Historie

De drijvende kracht achter Tegelhuys Altena is Martin den Dekker. Martin is al jarenlang actief in de bouwwereld en is buitengewoon handig. Hij is van alle markten thuis en ook het tegelwerk heeft hij in zijn vingers. Zijn meesterlijke vakmanschap komt bij elk project duidelijk naar voren. Hij heeft een passie voor mooie tegels en het grote assortiment tegels dat te bewonderen valt in de showroom is dan ook van hoge kwaliteit. Het advies dat klanten van hem krijgen is gebaseerd op vakmanschap en ervaring. Tegelhuys Altena levert aan particulieren tegen groothandelsprijzen. Als u blij bent met bijvoorbeeld een mooie tegelvloer die geleverd en gelegd is door Tegelhuys Altena is dat precies de reden waarvoor Martin en zijn team zich elke dag graag inzetten.

Gewoon een goede tegelhandel!

Onze missie en visie

Zodra u bij Tegelhuys Altena over de drempel stapt zult u de gemoedelijke sfeer ervaren. Natuurlijk staat de koffie klaar en daar presenteren wij graag iets lekkers bij. U krijgt alle tijd om uw wensen kenbaar te maken en wij doen niets liever dan samen met u in de showroom de perfecte tegel uitzoeken voor uw project. Tegelhuys Altena onderscheidt zich door vakmanschap, duidelijkheid en scherpe prijzen. Geef uw badkamer, keuken, toilet of vloer een metamorfose met de prachtige tegels van Tegelhuys Altena. U kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten. Wij bieden de beste kwaliteit tegels tegen de laagste prijzen!

De beste vak specialisten

Kom langs in het huis van tegels!

Dit zeggen onze klanten over onze dienstverlening

Geweldige service. Er wordt goed mee gedacht met de klanten en de lijntjes zijn bijzonder kort! Erg tevreden over het geweldige eindresultaat en de zeer snelle levering.

Fam. Verhagen uit Nieuwendijk

“Ze zijn snel, goedkoop en betrouwbaar. Zijn alle afspraken keurig nagekomen. Echt een ouderwets goed bedrijf.”

Fam. van den Berg uit Werkendam

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat uit de kernen:
Altena: Almkerk, Andel, Babylonienbroek, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Meeuwen, Nieuwendijk, Oudendijk, Rijswijk (nb), Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg & Woudrichem.
Regio Gorinchem: Giessenburg, Meerkerk, Noordeloos, Arkel, Leerdam, Meteren, Asperen, Geldermalsen en Tiel.
Waalwijk: Sprang-Capelle, Waalwijk, Kaatsheuvel, Waspik, Waspik-Boven
Heusden: Doeveren, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Nieuwkuijk, Oudheusden en Vlijmen
Raamsdonksveer: Geertruidenberg, Drimmelen, Made en Oosterhout
Zaltbommel: Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert (Noord en Zuid), Nieuwaal, Poederoijen en Zuilichem
Maasdriel: Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind

Openingstijden

Dinsdag en woensdag: op afspraak
Vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Donderdag, zondag en maandag gesloten

Contact ons

Tegelhuys Altena © 2023. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.